Novosti
22.11.2021.

Popust od 10% prilikom plaćanja Banca Intesa karticama

Banca Intesa misli na svoje klijente i tokom cele godine omogućava sjajne benefite.

Ovoga puta vlasnici platnih kartica Banca Intesa ostvaruju popust od 10% za kupovinu satova ili nakita u B:PM maloprodajnim objektima.

Odaberite sat ili nakit iz najnovijih kolekcija, ili napravite komplet sata i nakita i sve platite platnim karticama Banca Intesa po znatno nižim cenama, bez obzira na to da li se plaćanje vrši na rate ili u celosti.

Navedeni popusti ne važe za artikle koji su već na akciji, niti se mogu kombinovati sa članskim i količinskim popustima. Popusti važe samo za kupovine u B:PM maloprodajnim objektima, ali ne i na sajtu bpmsatovi.com.

Dakle, ukoliko ste vlasnik bilo koje platne kartice Banca Intesa, pored brojnih drugih pogodnosti, do kraja godine čekaju vas i odlični popusti u B:PM maloprodajnim objektima. Zahtev za izdavanje platne kartice Banca Intesa možete podneti u bilo kojoj ekspozituri.

Uživajte u kupovini!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Novosti
Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena tokom uskršnjih praznika. Radna vremena svih B:PM maloprodajnih objekata su prikazana u tabeli. Prod...
28.
Apr.
2022.
Novosti
Poštovani kupci Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena naših maloprodajnih objekata tokom božićnih praznika. Radnje u tržnim c...