B:PM Export-Import d.o.o.

B:PM se svrstava među lidere na našem tržištu u domenu ponude i plasmana ručnih satova najboljih svetskih proizvođača.

Firma B:PM je ekskluzivni distributer sledećih renomiranih svetskih brendova: FOSSIL, SKAGEN, ARMANI, DKNY, DIESEL, MICHAEL KORS, ADIDAS, TOMMY HILFIGER, BURBERRY, FESTINA, CANDINO, JAGUAR, SECTOR, JUST CAVALLI, FORTIS i nakit brendova FOSSIL, SKAGEN, DIESEL, JUST CAVALLI, ARMANI, TOMMY HILFIGER, MORELLATO.
Takodje u svom programu imamo i narukvice za satove od različitih materijala: kože, metala, gume, silikona - poznatog španskog proizvodjača PIERO MAGLI.

B:PM je privatna kompanija osnovana 1988. godine za koju danas radi više od osamdeset ljudi. Na tržištu smo prisutni više od dve decenije i svakim segmentom poslovanja prezentujemo izuzetno visok kvalitet ponude finih ručnih satova. Specijalizovani servis u Beogradu je ponos ove firme, gde kažu da mogu izaći u susret svim zahtevima ljubitelja satova. Pored dvanaest sopstvenih radnji i show room-a veleprodaje u kojima je moguće naći naš celokupan asortiman, B:PM je razvio bogatu maloprodajnu mrežu u Srbiji i Crnoj Gori. Tako se danas naši satovi mogu naći na više od sto prodajnih mesta širom zemlje. Prisutni smo i na svim većim sportskim takmičenjima i to sa satovima Fossil, Festina i Sector.

 


Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, spremni smo da zajedno sa Vama, kroz direktnu prezentaciju napravimo najbolji izbor.