Privatnost podataka

Isporuka je besplatna na teritoriji cele Srbije, bez provizija i poštarina. Isporuka se vrši preko kurirskog servisa Post Express. Isporuku i prodaju vršimo samo na teritoriji Srbije. Roba se dostavlja na adresu koju ste naveli kod unosa vaših podataka u procesu online kupovine.
U procesu plaćanja putem interneta B:PM ni u jednom trenutku nema uvid u podatke o platnoj kartici koje ste uneli, kao ni u stanje vašeg bankovnog računa i drugih podataka. B:PM se isključivo oslanja na informaciju o uspešno autorizovanom plaćanju koju dobija od strane banke. B:PM ima uvid jedino u podatke koje ste sami direktno dali sistemu (vaš kontakt i ostali podaci neophodni za isporuku proizvoda).
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate odvija na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim B:PM neće odgovarati za zloupotrebu istih.
Uslučaju da je autorizacija plaćanja odbijena, B:PM ne može ulaziti u razloge odbijanja koji su potpuno u domenu odnosa kupca kao vlasnika platne kartice i banke koja je karticu izdala kupcu.
Plaćanje karticom ne menja politiku privatnosti vaših podataka definisanu opštim uslovima kompanije B:PM i ne koristi se za davanje vaših podataka trećim licima. Vaši lični podaci se koriste za kontakt sistema sa vama, a trećim licima se mogu dostaviti isključivo po zakonom predviđenoj proceduri.