Spacematic Steel 623.10.18 LP.01

ŠIFRA PROIZVODA : 623.10.18 LP.01

145.190,00 (RSD)

Za sve detalje u vezi narudžbine ovog proizvoda možete nas kontaktirati putem besplatne info linije 0800 005 005 ili pošaljite upit na mail online@bpmsatovi.rs

Mehanizam
Automatik, Swiss made, ETA 2836-2

Kućište
40 mm Ø nerđajući čelik, Safirno staklo, vodootpornost do 10 atm/bar

Pakovanje
Kutija, uputstvo, internacionalna garancija

Brojčanik/Kazaljke
Crni brojčanik sa belim brojevima i indeksima koji su prekriveni sa Superluminova premazom sa zelenim isijavaljem

Funkcije
Sati, minuti i sekunde, prikaz dana i datuma dvojezičan - engleski i nemački

Komentari za proizvod Spacematic Steel 623.10.18 LP.01

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.