Pilot Classic Date 902.20.41 LP.15

ŠIFRA PROIZVODA : 902.20.41 LP.15

168.290,00 (RSD)

Za sve detalje u vezi narudžbine ovog proizvoda možete nas kontaktirati putem elktronske poste online@bpmsatovi.rs

Mehanizam
ETA 2892-A2, 21 dragulj, 42h autonomija rada

Kućište
40mm polirani nerđajući čelik, staklena osnova, safirno staklo, vodootpornost 5 atm/bar

Pakovanje
Kutija, uputstvo, internacionalna garancija

Brojčanik/kazaljke
Mat crni brojčanik, beli brojevi i indeksi prekriveni sa Superluminova (sa zelenim isijavanjem), sati i minuti u beloj boji prekriveni sa Superluminova (sa zelenim isijavanjem), plava centralna sekundara

Funkcije
sati, minuti, sekunde, datum

Komentari za proizvod Pilot Classic Date 902.20.41 LP.15

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.