Marine Star Chronograph 97B168

ŠIFRA PROIZVODA : 97B168

49.890,00 (RSD)
Na zalihama

Marine Star kolekcija - kućište od nerđajućeg čelika sa rotirajućom koronom koja meri protok vremena u boji zlata, hronograf sa 6 kazaljki, plavi borjčanik sa prikazom datuma i detaljima u zlatnoj boji, ravno mineralno staklo, šrafljeno kućište, narukvica u plavoj boji od kože i silikona, vodootpornost do 100 metara.

Komentari za proizvod Marine Star Chronograph 97B168

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.