Special GRAMMY® Edition Ladies' Precisionist 97P124

ŠIFRA PROIZVODA : 97P124

97.490,00 (RSD)

Ovaj proizvod je rasprodat

Special GRAMMY® Edition iz Precisionist kolekcije
Kućište od nerđajućeg čelika u boji zlata, 6 dijamanata na crnom brojčaniku sa detaljima u zlatnoj boji, prikaz datuma, klizeća sekundara, antirefleksno safirno staklo, šrafljeno kućište sa GRAMMY® logotipom na poklopcu, mrežasta narukvica od nerđajućeg čelika, vodootpornost do 100 metara.

Bulova jedinstveni kvarcni mehanizam sa 262kHz vibracionom frekvencijom  - za neprevaziđenu preciznost, 8 puta precizniji od standarnih kvarcnih satova

Komentari za proizvod Special GRAMMY® Edition Ladies' Precisionist 97P124

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.