Precisionist 98B318

ŠIFRA PROIZVODA : 98B318

98.690,00 (RSD)

Za sve detalje u vezi narudžbine ovog proizvoda možete nas kontaktirati putem besplatne info linije 0800 005 005 ili pošaljite upit na mail online@bpmsatovi.rs

Nenadmašna preciznost Precisionist modela leži u Bulovinom kvarcnom hronograf mehanizmu sa 8 kazaljki, koji radi na frekvenciji od 262kHz i 8 puta je precizniji od standarnih časovnika.
Kućište od nerđajućeg čelika u crnoj boji nosi crni karbon-vlakna brojčanik sa prikazom datuma. Ima zakrivljeno mineralno staklo i Cordura® najlon narukvicu sa kožnim donjim delom. Vodootporan je do 300m. 

Komentari za proizvod Precisionist 98B318

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.