Sutton 98P170

ŠIFRA PROIZVODA : 98P170

46.290,00 (RSD)
Na zalihama

Sutton model iz ženske Classic kolekcije je novi Bulova automatik sat od nerđajućeg čelika sa detaljima u reose gold boji i 5 dijamanata postavljenih na brojčanik od sedefa koji je jedim delom otvoren i daje uvid u srce sata - automatski mehanizam sa 40 sati rezervom rada.
Staklo je safirno
Narukvica je od nerđajućeg čelika u kombinaciji srebrne i rose gold boje
Vodootpornost je 30m

Komentari za proizvod Sutton 98P170

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.