Precisionist 96R227

ŠIFRA PROIZVODA : 96R227

223.490,00 (RSD)
Na zalihama

Bulova Precisionist ženski sat
Šrafljeno kućište od nerđajućeg čelika sa 52 dijamanta, srebrno belim brojčanikom sa prikazom datuma
Staklo je zakrivljeno, safrino
Narukvica je kožna, kroko embosirana
Vodootpornost je do 100m
Mehanizam je BulovaTM kvarcni Precisionist sa 262kHz frekvencijom koja obezbeđuje 8 puta veću preciznost od standardnih satova

Komentari za proizvod Precisionist 96R227

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.