Marine Star 98A227

ŠIFRA PROIZVODA : 98A227

65.790,00 (RSD)
Na zalihama

45mm Bulova Marine Star muški automatik sa otvorom na brojčaniku kroz koji se vidi mehanizam. Kućište je od nerđajućeg čelika u boji roze zlata sa plavim spoljnim prstenom. Brojčanik je u plavoj boji natkriven mineralnim staklom. Teksturisana plava silikonska narukvica sa unutrašnje strane je kontrastno crvena. Vodootpornost je do 200m.

Komentari za proizvod Marine Star 98A227

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.