EGS2623221

ŠIFRA PROIZVODA : EGS2623221

17.990,00 (RSD)
Na zalihama

Emporio Armani ženski ogrlica set od nerđajućeg čelika u boji roze zlata, sastoji se od dve ogrlice sa 3 priveska koji se mogu skinuti: vilinkonjic, logo i sedefni medaljon privezak.
Materijal: nerđajući čelik
Dimenzije: lanac debljine 4 mm - dužine 83.5 cm
Lanac debljine 2 mm - dužine 72 cm + 3 x 1.6cm ekstenzije
Dimenzije privezaka: vilinkonjic 25x34 mm, slova 22x15 mm, sedefni medaljon prečnik 40 mm

Komentari za proizvod EGS2623221

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.