Kristoffer SKW6524

ŠIFRA PROIZVODA : SKW6524

15.890,00 (RSD)
Na zalihama

42mm Kristoffer Skagen muški sat ima sivim brojčanik sa satima označenim brojevima, a sekundama označenim linearnim indeksima. Dva subbrojčanika na pozicijama 12 i 6 sati mere sate i sekunde. 22mm tekstilna narukvica je proizvedena u danskoj u kompaniji Kvadrat koja je poznata kao lider u proizvodnji najmodernijih održivih materijala. Narukvica je napravljena od recikliranih plastičnih flaša.

Komentari za proizvod Kristoffer SKW6524

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.