Wilton 96C143

ŠIFRA PROIZVODA : 96C143

98.690,00 (RSD)
Na zalihama

43mm Bulova Classic muški sat ima šrafljeno kućište od nerđajućeg čelika, sivi brojčanik sa 6 kazaljki i rose gold indeksima i rimskim brojevima. Automatski mehanizam ima 40 sati rezervu baterije i indikator rezerve na poziciji 12 sati. Staklo je safirno sa plavim anti-refleksim slojem. Prozor na poklopcu otkriva automatski mehanizam sa 26 dragulja. Narukvica je sive boje od prirodne kože sa aligator teksturom.

Komentari za proizvod Wilton 96C143

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.