Precisionist 98D156

ŠIFRA PROIZVODA : 98D156

98.690,00 (RSD)
Na zalihama

46mm Bulova Precisionist pokreće Bulovin Precisionist mehanizam sa 262kHz frekvenciojom vibracije, što ga čini 8 puta preciznijim od standardnih mehanizama. Kućište od nerđajućeg čelika je zlatne boje, crni brojčanik ima 11 ručno postavljenih dijamanata. Staklo je mineralno, zakrivljeno, a narukvica je od nerđajućeg čelika zlatne boje. Vodootpornost je 300m.

Komentari za proizvod Precisionist 98D156

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.