Oceanographer 96B320

ŠIFRA PROIZVODA : 96B320

87.790,00 (RSD)
Na zalihama

Ovaj sat je kreiran kao podsetnik na Bulovin priznati Oceanographer model iz '70tih. Ima mehanički mehanizam tako da se napaja pokretom, rezerva baterije je 42 sata. Kućište je od nerđajućeg čelika sa plavo-narand\astom koronom koja se okreće u jednom pravcu. Brojčanik je plave boje sa fluorescentnim markerima i kazaljkama. Staklo je safirno sa plavim antirefleksim prelazom. Narukvica je od nerđajućeg čelika. Vodootpornost je 200m.

Komentari za proizvod Oceanographer 96B320

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.