Computron 98C135

ŠIFRA PROIZVODA : 98C135

24.790,00 (RSD)
Na zalihama

Rekrteirajući neke od najpoznatijih nostalgičnih Bulova komada i dodajući im moderne elemente Archive serija dobila je novog člana - digitalni LED Computron. Elegantni dizajn od nerđajućeg čelika u crnoj boji ima crveni LED ekran sa proširenim funkcijama, sada sa prikazom dve vremenske zone i prepoznatljiv retro dizajn koji je i danas relevantan isto kao i davnih sedamdesetih. Narukvica je od gume.

Komentari za proizvod Computron 98C135

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.