Hybrid J888/2

ŠIFRA PROIZVODA : J888/2

54.890,00 (RSD)
Na zalihama

45.70 mm Jaguar Hybrid / Diver muški sat sa crnim brojčanikom, safirnim staklom, rotirajućom koronom, šrafljenom krunicom i narukvicom od nerđajućeg čelika. Baterija traje 2 godine.

https://jaguarswisswatches.com/jaguar-hybrid/

Jaguar Hybrid kolekcija predstavlja sponu između analognog i smart sata, zadržavajući sve karakteristike koje čine ovaj brend. Zadržan je izgled analognog sata kako bi se zadržala elegancija i moć prepoznatiljivih modela dok mehanizam pruža seriju opcija kojima se omogućava korisniku da ostane povezan po svom izboru - bez robovanja mobilnom telefonu.
uputstvo za upotrebu

Komentari za proizvod Hybrid J888/2

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.