97A161

ŠIFRA PROIZVODA : 97A161

52.390,00 (RSD)
Na zalihama

43mm Bulova Sutton Automatic ima rose gold kućište sa otvorenim plavim brojčanikom, rose gold kazaljkama i indeksima. Prozor na poklopcu kućišta omogućava nam da zavirimo u unutrašnjist gde je Miyota 8N24 automatik mehanizam sa 21 draguljem i 42 sata rezervom rada. Plava narukvica je od prirodne kože sa teksturom aligatora. Staklo je ravno, mineralno a vodootpornost je do 100m.

Komentari za proizvod 97A161

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.