B:PM se svrstava među lidere na našem tržištu u domenu ponude i plasmana ručnih satova i nakita najboljih svetskih proizvođača.

Firma B:PM je uvoznik i distributer sledećih renomiranih svetskih brendova: Fossil, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Diesel, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Festina, Candino, Jaguar, Calypso, Lotus, Sector, Just Cavalli, Fortis, Bulova, Chiara Ferragni. U ponudi je i nakit brendova: Chiara Ferragni, Fossil, Skagen, Diesel, Just Cavalli, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Morellato, Lotus i Thomas Sabo.
Takodje u svom programu imamo i univerzalne zamenske kaiševe za satove od različitih materijala: kože, gume, silikona – poznatog španskog proizvodjača Piero Magli I italijanskog brenda Morrellato.

B:PM je privatna kompanija osnovana 1988. godine za koju danas radi više od 100 ljudi. Na tržištu smo prisutni više od tri decenije i svakim segmentom poslovanja prezentujemo izuzetno visok kvalitet ponude finih ručnih satova. Naše ovlašćene servise u Beogradu možete pronaći u ulici Kneza Miloša 16 i Bulevaru Kralja Aleksandra 143. Pored trinaest sopstvenih radnji i show room-a veleprodaje u kojima je moguće naći naš celokupan asortiman, B:PM je razvio bogatu maloprodajnu mrežu u Srbiji i Crnoj Gori. Tako se danas naši satovi mogu naći na više od sto prodajnih mesta širom zemlje.

Celokupan asortiman, kao i novosti možete naći na sajtu www.bpmsatovi.com, facebook stranici https://www.facebook.com/bpmsatovi.official i Instagramu bpmsatovi.