Servis
  B:PM SERVIS nalazi se na dve lokacije u Beogradu u ulici Kneza Miloša 16 i u bulevaru Kralja Aleksandra 143. Pored popravke satova, zamene baterija i narukvicau oba servisa se vrši i prodaja satova. Naši servisi su opremljeni svim potrebnim mašinama i uređajima kao i vrhunskim alatom za popravku svih vrsta satova, kako kvarcnih tako i mehaničkih. Kako raspolažemo sa odgovarajućim rezervnim delovima za sve naše brendove, u stanju smo da sve popravke izvršimo u roku od nekoliko dana. Zamenu baterija i narukvica – kožnih, metalnih, gumenih, silikonskih vršimo odmah. Raduje nas da i Vas pozdravimo u našem servisu i pružimo Vam odgovarajuću uslugu.
Servis
Kvarcni satovi mogu biti digitalni, analogni, solarni ili kinetik. Mehanizam i njihov način rada su različiti ali jedna stvar je ista u svakom mehanizmu, to je baterija koja ga pokreće.U kvarcnim satovima postoji elektronski oscilator koji je napravljen od kvarcnog kristala, da bi precizno merio vreme.
Servis
U B:PM servisima vršimo zamenu narukvica na satovima (kožne, gumene, metalne) svih brendova za koje smo ovlašćeni uvoznici.
Originalne brendirane kaiševe i narukvice možemo montirati i na satove koji nisu iz našeg asortimana, ukoliko dimenzije i prilaz na kućištu to dozvoljavaju.
Pored originalnih narukvica i kaiševa, u ponudi imamo i veliku ponudu zamenskih kaiševa proizvođača Morellato i Piero Magli.
Servis
Ovde možete pogledati i skinuti uputstva za setovanje i korišćenje za određene modele iz naše ponude.
Servis
ODRŽAVANJE VAŠEG SATA Ukoliko je potrebno, Vaš sat možete očistiti mekanom krpicom kakva se koristi za čišćenje naočara ili možete koristiti vlažnu krpu. Nemojte koristiti nikakve hemikalije ili prskati parfem preko sata jer ga one mogu oštetiti. Ukoliko je Vašem satu potrebno detaljnije čišćenje obratite se ovlašćenom servisu.
Servis

WR30 - 3 ATM (3 bara) - sat je vodootporan samo na lagano prskanje,kišu ili znoj. WR50 - 5 ATM (5 bara) - sat je vodootporan na kraće potapanje i pranje ruku. WR100 - 10 ATM (10 bara) - sat je vodootporan i za plivanje. WR200 - 20 ATM (20 bara) - sat se može koristiti za ronjenje.