Servis
  B:PM SERVIS nalazi se na dve lokacije u Beogradu u ulici Kneza Miloša 16 i u bulevaru Kralja Aleksandra 143. Pored popravke satova, zamene baterija i narukvicau oba servisa se vrši i prodaja satova. Naši servisi su opremljeni svim potrebnim mašinama i uređajima kao i vrhunskim alatom za popravku svih vrsta satova, kako kvarcnih tako i mehaničkih. Kako raspolažemo sa odgovarajućim rezervnim delovima za sve naše brendove, u stanju smo da sve opravke izvršimo u roku od nekoliko dana. Zamenu baterija i narukvica – kožnih, metalnih, gumenih, silikonskih vršimo odmah. Raduje nas da i vas pozdravimo u našem servisu i pružimo vam odgovarajuću uslugu.
Servis
Kvarcni satovi mogu biti digitalni,analogni,solarni ili kinetik. Mehanizam i njihov način rada su različiti ali jedna stvar je ista u svakom mehanizmu, to je baterija koja ga pokreće.U kvarcnim satovima postoji elektronski oscilator koji je napravljen od kvarcnog kristala,da bi precizno merio vreme.
Servis
U B:PM servisima vršimo zamenu narukvica na satovima (kožne, gumene, metalne) svih brendova za koje smo ovlašćeni uvoznici.
Originalne brendirane kaiševe i narukvice možemo montirati i na satove koji nisu iz našeg asortimana, ukoliko dimenzije i prilaz na kućištu to dozvoljavaju.
Pored originalnih narukvica i kaiševa, u ponudi imamo i veliku ponudu zamenskih kaiševa proizvođača Morellato i Piero Magli.
Servis
Ovde možete pogledati i skinuti uputstva za setovanje i korišćenje za određene modele iz naše ponude.
Servis

WR30 - 3 ATM (3 bara) - sat je vodootporan samo na lagano prskanje,kišu ili znoj. WR50 - 5 ATM (5 bara) - sat je vodootporan na kraće potapanje i pranje ruku. WR100 - 10 ATM (10 bara) - sat je vodootporan i za plivanje. WR200 - 20 ATM (20 bara) - sat se može koristiti za ronjenje.