Blog
21.12.2022.

Philip Watch

Predstavljamo vam najnoviji brendu našem portfoliju.

Neprolazna elegancija, Swiss-Made kvalitet I italijanski stil – to su vrednosti koje definišu satove Philip Watch brenda koji je osnovan u Napulju 1858. godine.

Putovanje je počelo pre više od 160 godina i evoluiralo je u priču koja se prenosi veštinom majtora časovničarsta i kreativnošću dizajnera. Hronografi, ronilački satovi koji nude još više performanse, automatski satovi, ženski satovi ukrašeni draguljima – udahnuli su život Philip Watch svetu kroz kolekcije Classic, Urban i Sport.

Stilovi i funkcionalnosti se mogu razlikovati, ali misija je samo jedna stvoriti satove visokog Swiss-Made kvaliteta koji opravdavaju svoju vrednost.

Za sezonu jesen/zima 2022, Philip Watch prezentuje novu limitiranu Caribe Diving seriju - sat inspirisan morem i jedrenjem, zvezda je reklamne kampanje brenda.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Novosti
Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena tokom uskršnjih praznika. Radna vremena svih B:PM maloprodajnih objekata su prikazana u tabeli. Prod...
28.
Apr.
2022.
Novosti
Poštovani kupci Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena naših maloprodajnih objekata tokom božićnih praznika. Radnje u tržnim c...