Novosti
Mesec april je mesec planete Zemlje. Jedan od načina da je sačuvamo jeste reciklaža materijala.
Brend SKAGEN kroz program SUSTAINABILITY for People & Planet
kreira kućišta satova od 50% recikliranog nerđajućeg čelika.
Uz promo kod "skagen-za-planetu-22" ostvarujete 15% popusta prilikom kupovine nekog od modela koji ima list na fotografijama
Akcija traje od 11.-15. aprila samo na online kupovinu.    
Blog
B:PM Gift Card Idealan poklon.
Novosti
Morellato brend predstavlja novu jedinstvenu kolekciju narukvica/kaiševa za satove Save the Nature koju karakterišu 100% održivost i 100% reciklirani materijali.
Novosti
Premijerna Chiara Ferragni kolekcija nakita je stigla. Dva pravca poslužila su kao inspiracija za ovaj debi: “chains” and “hearts” / "lanci" i "srca" su elementi koji predstavljaju osnovu estetike Chieare Ferragni.
Novosti
Banca Intesa misli na svoje klijente i tokom cele godine omogućava sjajne benefite. Ovoga puta vlasnici platnih kartica Banca Intesa ostvaruju popust od 10% za kupovinu satova ili nakita u B:PM maloprodajnim objektima.

Odaberite sat ili nakit iz najnovijih kolekcija, ili napravite komplet sata i nakita i sve platite platnim karticama Banca Intesa po znatno nižim cenama, bez obzira na to da li se plaćanje vrši na rate ili u celosti.

Navedeni popusti ne važe za artikle koji su već na akciji, niti se mogu kombinovati sa članskim i količinskim popustima. Popusti važe samo za kupovine u B:PM maloprodajnim objektima, ali ne i na sajtu bpmsatovi.com.

Dakle, ukoliko ste vlasnik bilo koje platne kartice Banca Intesa, pored brojnih drugih pogodnosti, do kraja godine čekaju vas i odlični popusti u B:PM maloprodajnim objektima. Zahtev za izdavanje platne kartice Banca Intesa možete podneti u bilo kojoj ekspozituri.

Uživajte u kupovini!
Novosti
Bulova bends the rules with the groundbreaking debut of the world’s first curved chronograph movement. Called the Bulova CURV, the collection is a marvel of technical engineering with a sleek ergonomic design and a slim case never before possible in a chronograph movement.