Novosti
14.01.2022.

Predstavljamo Chiara Ferragni

Premijerna Chiara Ferragni kolekcija nakita je stigla. Dva pravca poslužila su kao inspiracija za ovaj debi: “chains” and “hearts” / "lanci" i "srca" su elementi koji predstavljaju osnovu estetike Chieare Ferragni.


Chain collection, svojim robusnim oblikom i dominantnim volumenom, pravi je must-have sezone.
Ogrlice i narukvice u boji zlata ukrašene su blistavim kristalima. Detalji u boji srebra dodati su kako bi upotpunili kombinaciju i osvežili izgled.

Prepoznatljiv Eyelike logo pojavljuje se kao detalj na kopčama ali i kao glavni motiv nekih modela sa kojima nećete proći nezapaženo.

Kolekcija Diamond Heart reflektuje dragocenu i  romantičnu stranu brenda.
Cirkoni u obliku srca u safirno plavoj, smaragdno zelenoj i bajkovitim roze nijansama, nižu se u repeticiji na ogrlicama, narukvicama, minđušama i prstenju garantujući sofisticirano elegantan izgled.

Kako bi upotpunili pravi blistavi stil, satovi Chiara Ferragni spremni su za svoj debi. Supersvetlucava kolekcija, savršeno se transformiše i uklapa u dnevne i noćne odevne kombinacije zahvaljujući kultnim detaljima u skladu sa vodećim trendovima ove sezone.

Moderna, glamurozna i raznobojna kolekicja izražava stil brenda u najboljem svetlu. Svakodnevno, sportsko, savremeno i ženstveno, četiri su pravca kroz koje najbolje možete izraziti sopstvenu ženstvenost i stil u različitim prilikama, raspoloženjima i odevnim kombinacijama.

Eyelike logo i zvezdice elementi su koji se nalaze na svim modelima.

Kompletna kolekciju možete kupiti preko sajta, a odabrane modele možete pogledati u sledećim B:PM maloprodajnim objektima:
B:PM Delta City, B:PM Galerija, B:PM Rajićeva i B:PM Promenada Novi Sad.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Dec.
2022.
Novosti
Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena tokom uskršnjih praznika. Radna vremena svih B:PM maloprodajnih objekata su prikazana u tabeli. Prod...
28.
Apr.
2022.
Novosti
Poštovani kupci Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena naših maloprodajnih objekata tokom božićnih praznika. Radnje u tržnim c...