Novosti
14.01.2022.

Predstavljamo Chiara Ferragni

Premijerna Chiara Ferragni kolekcija nakita je stigla. Dva pravca poslužila su kao inspiracija za ovaj debi: “chains” and “hearts” / "lanci" i "srca" su elementi koji predstavljaju osnovu estetike Chieare Ferragni.


Chain collection, svojim robusnim oblikom i dominantnim volumenom, pravi je must-have sezone.
Ogrlice i narukvice u boji zlata ukrašene su blistavim kristalima. Detalji u boji srebra dodati su kako bi upotpunili kombinaciju i osvežili izgled.

Prepoznatljiv Eyelike logo pojavljuje se kao detalj na kopčama ali i kao glavni motiv nekih modela sa kojima nećete proći nezapaženo.

Kolekcija Diamond Heart reflektuje dragocenu i  romantičnu stranu brenda.
Cirkoni u obliku srca u safirno plavoj, smaragdno zelenoj i bajkovitim roze nijansama, nižu se u repeticiji na ogrlicama, narukvicama, minđušama i prstenju garantujući sofisticirano elegantan izgled.

Kako bi upotpunili pravi blistavi stil, satovi Chiara Ferragni spremni su za svoj debi. Supersvetlucava kolekcija, savršeno se transformiše i uklapa u dnevne i noćne odevne kombinacije zahvaljujući kultnim detaljima u skladu sa vodećim trendovima ove sezone.

Moderna, glamurozna i raznobojna kolekicja izražava stil brenda u najboljem svetlu. Svakodnevno, sportsko, savremeno i ženstveno, četiri su pravca kroz koje najbolje možete izraziti sopstvenu ženstvenost i stil u različitim prilikama, raspoloženjima i odevnim kombinacijama.

Eyelike logo i zvezdice elementi su koji se nalaze na svim modelima.

Kompletna kolekciju možete kupiti preko sajta, a odabrane modele možete pogledati u sledećim B:PM maloprodajnim objektima:
B:PM Delta City, B:PM Galerija, B:PM Rajićeva i B:PM Promenada Novi Sad.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Apr.
2022.
Novosti
Mesec april je mesec planete Zemlje. Jedan od načina da je sačuvamo jeste reciklaža materijala. Brend SKAGEN kroz program SUSTAINABILITY for People & Pla...
21.
Jan.
2022.
Novosti
Morellato brend predstavlja novu jedinstvenu kolekciju narukvica/kaiševa za satove Save the Nature koju karakterišu 100% održivost i 100% recik...
22.
Nov.
2021.
Novosti
Banca Intesa misli na svoje klijente i tokom cele godine omogućava sjajne benefite. Ovoga puta vlasnici platnih kartica Banca Intesa ostvaruju popust od 10%...
10.
Jun.
2021.
Novosti
Bulova bends the rules with the groundbreaking debut of the world’s first curved chronograph movement. Called the Bulova CURV, the collection is a marvel ...