Novosti

10.
Jun
2021
Novosti
Bulova bends the rules with the groundbreaking debut of the world’s first curved chronograph movement. Called the Bulova CURV, the collection is a marvel of technical engineering with a sleek ergonomic design and a slim case never before possible in a chronograph movement.
28.
Apr
2022
Novosti
Poštovani kupci Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena naših maloprodajnih objekata tokom božićnih praznika. Radnje u tržnim centrima rade u skladu sa radnim vremenom tržnih centara u kojima se nalaze. Za radnje izvan tržnih centara 07. i 08. januar su NERADNI DANI.
30.
Dec
2022
Novosti
Obaveštavamo vas o izmenama radnog vremena tokom uskršnjih praznika. Radna vremena svih B:PM maloprodajnih objekata su prikazana u tabeli. Prodavnice u tržnim centrima će raditi u skladu sa radnim vremenima samih centara. Online prodavnica će biti aktivna kontinuirano, s tim što će se obrada i isporuka porudžbina raditi tek posle praznika.
21.
Jan
2022
Novosti
Morellato brend predstavlja novu jedinstvenu kolekciju narukvica/kaiševa za satove Save the Nature koju karakterišu 100% održivost i 100% reciklirani materijali.
22.
Nov
2021
Novosti
Banca Intesa misli na svoje klijente i tokom cele godine omogućava sjajne benefite. Ovoga puta vlasnici platnih kartica Banca Intesa ostvaruju popust od 10% za kupovinu satova ili nakita u B:PM maloprodajnim objektima. Odaberite sat ili nakit iz najnovijih kolekcija, ili napravite komplet sata i nakita i sve platite platnim karticama Banca Intesa po znatno nižim cenama, bez obzira na to da li se plaćanje vrši na rate ili u celosti. Navedeni popusti ne važe za artikle koji su već na akciji, niti se mogu kombinovati sa članskim i količinskim popustima. Popusti važe samo za kupovine u B:PM maloprodajnim objektima, ali ne i na sajtu bpmsatovi.com. Dakle, ukoliko ste vlasnik bilo koje platne kartice Banca Intesa, pored brojnih drugih pogodnosti, do kraja godine čekaju vas i odlični popusti u B:PM maloprodajnim objektima. Zahtev za izdavanje platne kartice Banca Intesa možete podneti u bilo kojoj ekspozituri. Uživajte u kupovini!
14.
Jan
2022
Novosti
Premijerna Chiara Ferragni kolekcija nakita je stigla. Dva pravca poslužila su kao inspiracija za ovaj debi: “chains” and “hearts” / "lanci" i "srca" su elementi koji predstavljaju osnovu estetike Chieare Ferragni.
11.
Apr
2022
Novosti
Mesec april je mesec planete Zemlje. Jedan od načina da je sačuvamo jeste reciklaža materijala. Brend SKAGEN kroz program SUSTAINABILITY for People & Planet kreira kućišta satova od 50% recikliranog nerđajućeg čelika. Uz promo kod "skagen-za-planetu-22" ostvarujete 15% popusta prilikom kupovine nekog od modela koji ima list na fotografijama Akcija traje od 11.-15. aprila samo na online kupovinu.